Παγωμένου Χ. 71 & Δ Σολωμού

Γάζι,Ηράκλειο

2810821003
6932654750

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Δευτ - Παρ : 8:30 - 14:30

Σαββάτο κατόπιν ραντεβού

Παγωμένου Χ. 71 & Δ Σολωμού

Γάζι,Ηράκλειο

2810821003
6932654750

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Δευτ - Παρ : 8:30 - 14:30

Σαββάτο κατόπιν ραντεβού

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται από το 1999 στο χώρο της μελέτης και κατασκευής δημόσιων και ιδιωτικών έργων, στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και συνεργάτες με πολυετή μελετητική, εργοταξιακή, κατασκευαστική και σχεδιαστική εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν όλα τα τμήματα της υλοποίησης ενός έργου από την μελέτη έως την κατασκευή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

01. Οικοδομικές Άδειες

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την έκδοση οικοδομικών αδειών & την έκδοση έγκρισης αδειών μικρής κλίμακας παρέχοντας όλες τις απαιτούμενες μελέτες.

04. Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου

Η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου είναι ο φάκελος στον οποίο καταχωρούνται όλα τα στοιχεία των κτιρίων, αυτοτελών ή διηρημένων ιδιοκτησιών μαζί με τα στοιχεία των ιδιοκτητών, το ΚΑΕΚ, το ιστορικό αλλά και το περιεχόμενο των οικοδομικών αδειών, την ενεργειακή κλάση των κτιρίων, τις δηλώσεις ρύθμισης αυθαίρετων κατασκευών, τον τύπο στατικού ελέγχου της κατασκευής και τα τοπογραφικά στοιχεία του οικοπέδου ή γηπέδου για τις εκτός σχεδίου περιοχές.

02. Τοπογραφικά

Μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο μας για την σύνταξη του τοπογραφικού διαγράμματος του ακινήτου σας ή ακόμα και για τον εντοπισμό του με απλές συντεταγμένες.

05. Κτηματολόγιο

Η επιστημονική ομάδα του γραφείου μας αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς και νομικούς για την πλέον έγκυρη και ορθή δήλωση του ακινήτου σας στο Εθνικό Κτηματολόγιο, παρέχοντας όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες για την σύνταξη & κατάθεση του φακέλου σας.

03. Τακτοποιήσεις αυθαιρέτων

Με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε σε νομοθετικό & πολεοδομικό πλαίσιο μπορούμε να σας κατευθύνουμε στην πλέον ορθή και οικονομική λύση τακτοποίησης των αυθαιρεσιών του ακινήτου σας, βάσει της εκάστοτε νομοθεσίας μειώνοντας το ποσό πληρωμής του προστίμου.

06. Ενεργειακά πιστοποιητικά

Αναλαμβάνουμε την έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού (ΠΕΑ) κατόπιν αυτοψίας του χώρου για την καταγραφή των συστημάτων θέρμανσης – ψύξης. Το ΠΕΑ είναι απαραίτητο σε κάθε περίπτωση που αφορά την πώληση, ενοικίαση ή μεταβίβαση του ακινήτου σας.

Είμαστε εδώ για εσάς

Εάν έχετε κάποιο ακίνητο για πώληση ή για αντιπαροχή είτε ακόμα ενδιαφέρεστε για αγορά επικοινωνήστε μαζί μας.

Στοιχεία επικοινωνίας